Jobs in Prishtina/Peja

Join our team Pristina/Peja

Are you looking for a worry-free job in Pristina or Peja? Flexible working hours would be perfect for you? You have no objections to a good salary and commission? Then we should get to know each other.

Who we are? We are KiKxxl, an owner-managed company that specialises in communication services. Our employees love that we are a very flexible employer – which is also highly convenient for most students. You can find a great full-time or part-time job at KiKxxl with lots of opportunities – further education and training are of course also included. Just take a look at what we have to offer!

3 Jobs von 105 insgesamt

821

Kujdes ndaj klientit

Stundenvolumen: Vollzeit  | Fachbereich: Kundenbetreuung - Kundenberater  | Standort: Prishtina
Në kuadër të bashkëpunimit me kompaninë prestigjioze home24, duam të rrisim numrin e bashkëpunëtorëve të cilët njohin gjuhën Gjermane, që tu përgjigjen kërkesave të klientëve në mënyrë cilësore dhe në kohë reale.

820

Këshilltar për klientë në gjuhën Holandeze

Stundenvolumen: Vollzeit  | Fachbereich: Kundenbetreuung - Kundenberater  | Standort: Prishtina
Nëse njihni mire gjuhën Holandeze në të shkruar dhe të folur, ju mund të bashkoheni me ekipin tonë në fushën e kujdesit ndaj klientit.

309

KONKURSI PËR LIDERSHIP NË GJUHËN GJERMANE

Stundenvolumen: Vollzeit, Teilzeit  | Fachbereich: Kundenbetreuung - Kundenberater  | Standort: Prishtina
Apliko dhe jepi vetes mundësinë për tu ngritur në karrierë në kompaninë tonë, e cila është kontraktore e një gjiganti Energjetik Gjerman. Rasti është mbret i botës, mos e humb!