Call Center Jobs in Prishtina/Peja/Gjilan

3 Jobs von 91 insgesamt

821

Kujdes ndaj klientit

Stundenvolumen: Vollzeit  | Fachbereich: Kundenbetreuung - Kundenberater  | Standort: Prishtina
Në kuadër të bashkëpunimit me kompaninë prestigjioze home24, duam të rrisim numrin e bashkëpunëtorëve të cilët njohin gjuhën Gjermane, që tu përgjigjen kërkesave të klientëve në mënyrë cilësore dhe në kohë reale.

820

Këshilltar për klientë në gjuhën Holandeze

Stundenvolumen: Vollzeit  | Fachbereich: Kundenbetreuung - Kundenberater  | Standort: Prishtina
Nëse njihni mire gjuhën Holandeze në të shkruar dhe të folur, ju mund të bashkoheni me ekipin tonë në fushën e kujdesit ndaj klientit.

309

KONKURSI PËR LIDERSHIP NË GJUHËN GJERMANE

Stundenvolumen: Vollzeit, Teilzeit  | Fachbereich: Kundenbetreuung - Kundenberater  | Standort: Prishtina
Apliko dhe jepi vetes mundësinë për tu ngritur në karrierë në kompaninë tonë, e cila është kontraktore e një gjiganti Energjetik Gjerman. Rasti është mbret i botës, mos e humb!